Warehousing
Conditioneren van levensmiddelen is een vak en elk product heeft zijn eigen specifieke opslageisen.
Onze multi-functionele, hygiënische, koel- en vriescellen voldoen aan alle eisen en voorschriften en kunnen koelen/vriezen tussen de - 25°C tot + 25°C. Niet alleen de temperatuur, maar ook de relatieve vochtigheid in combinatie met de producteisen bepalen de mate van kwaliteitsbehoud gedurende de opslagperiode. Om deze factoren te optimaliseren, daarin zijn we sterk.
Ons geavanceerd WMS systeem zorgt voor volledige, realtime, track and tracing van de goederstromen binnen ons warehouse.
We beschikken over:
- 2 invriestunnels
- 37 koel-/vriescellen
In totaal beschikken we over een opslagcapaciteit van 50.000 m3.
Conditioneren van levensmiddelen is een vak en elk product heeft zijn eigen specifieke opslageisen.
Onze multi-functionele, hygiënische, koel- en vriescellen voldoen aan alle eisen en voorschriften en kunnen koelen/vriezen tussen de - 25°C tot + 25°C. Niet alleen de temperatuur, maar ook de relatieve vochtigheid in combinatie met de producteisen bepalen de mate van kwaliteitsbehoud gedurende de opslagperiode. Om deze factoren te optimaliseren, daarin zijn we sterk.
Ons geavanceerd WMS systeem zorgt voor volledige, realtime, track and tracing van de goederstromen binnen ons warehouse.
We beschikken over:
- 2 invriestunnels
- 37 koel-/vriescellen
In totaal beschikken we over een opslagcapaciteit van 50.000 m3.